info@macklight.dk 70 50 55 55

Porttelefon/dørtelefon

Macklight ApS kan tilbyde løsninger fra bl.a. Videx, Scantron, Siedle, Comelit, Farfisa og Lippert. Vi kan tilbyde både traditionelle dørtelefoner og videodørtelefoner. I dag oplever vi en stadig stigende efterspørgsel på videodørtelefoner. Grunden herfor er primært, at folk ønsker at føle sig mere sikker på hvem de lukker ind.

Adgangskontrol

Vi tilbyder i forbindelse med flere af de nævnte fabrikanter også integreret adgangskontrol. Med indbygget adgangskontrol får ejendommen fuld kontrol over alle de nøgler, der er i omløb. Fordelen ved dette er, at man ved bortkomne nøgler slipper for besværet med omstilling af låse, da den enkelte nøgle simpelt kan fjernes fra systemet. Man får ligeledes mulighed for at regulere hvilket tidsrum beboerne har adgang til f.eks. vaskerum. Det bliver også let at opklare diverse hændelser, da systemet til enhver tid kan holde styr på hvor og hvornår den enkelte nøgle er blevet brugt.

Service

Vi servicerer og vedligeholder naturligvis også ældre dør- og porttelefon installationer.

Dørtelefon pris eksempel

Andelsboligforening, ejerforeninger og boligselskaber har ofte brug for ny dørtelefon, dørtelefonanlæg, Adk eller GSM telefoner.

Et dørtelefonanlæg koster typisk fra 1700 kroner pr. lejlighed, hvis de gamle kabler kan genbruges. Kan dette ikke lade sig gøre, skal man regne med en lidt højere pris på mellem 2500 og 2800 kroner pr. lejlighed. Men faktisk kan prisen på et dørtelefonanlæg svinge meget, og der er ikke en reel grænse for, hvad prisen kan være, hvis man f.eks. vælger døranlæg med Adgangskontrol og video. Dørtelefoner er desuden mere og mere brugt i etageejendomme, hvor boligforeninger, ejer og andel, får det installeret.

Få et uforpligtende tilbud