Elektriker Søborg

Macklight tilbyder el-service udført af en professionel elektriker Søborg. Hos os udfører vi varierende el opgaver til disse kunder i form af for eksempel: installering af tyverialarmer, døgnvagtservice, serviceaftaler, eltjek i forbindelse med overdragelse ved salg, installering af automatisk lys og meget meget mere. Her er ingen opgave for stor eller for lille og hvad end det drejer sig om vedligeholdelse eller nybyggeri, vil opgaven altid blive udført i den høje kvalitet, Macklight er kendt for.

Vi er vant til at tage mange forskellige former for opgaver til os i vores arbejde, da vi både arbejder for private kunder, erhvervskunder og offentlige institutioner. Derfor er vores serviceydelser alt inden for el arbejde og vores kompetencer og ekspertise er stor, hvad der angår udførelsen af opgaver for de tre typer af kunder.

Læs mere om vores el-service til boligforeninger.

Kvalitetsbevidst elektriker Søborg

Macklight er en autoriseret elinstallatør virksomhed nær Søborg, der har fokus på vores kerneværdier, som er at give vores kunder den bedste service, kvalitet og et godt samarbejde med tæt og god dialog. Det gør vi ved, at vores udførelse af opgaver altid har en kvalitetsmæssig høj standard, og vi sætter stor pris at yde den bedste service til vores kunder. Når vi sætter pris på en god dialog, betyder det også, at vi hele tiden tager kunden med på hold, så denne hele tiden kan komme med de indvendinger, som kunden har. Det gør også, at til slut vil kunden være tilfreds med resultatet, da vi via en god dialog kan udgå så mange misforståelser som overhovedet muligt.

Kontakt din elektriker i Søborg

Vores kvalitetsmæssige høje standard i vores arbejde er absolut en top prioritet hos Macklight, hvilket også afspejler det medlemskab, som vi har hos Tekniq.

Kontakt os hvis du har brug for en elektriker i Søborg, på telefon 20 20 44 55 eller info@macklight.dk.

Få et uforpligtende tilbud