Elektriker Kongens Lyngby

Macklights kompetencer og ekspertise favner hele elektriker faget, så du er garanteret en erfaren og dygtig elektriker Kongens Lyngby. Vores erfaring er opbygget igennem mange år, og vi er kompetente til at løse opgaver, der blandt andet inkluderer: tavler, almindelige el-installationer, rådgivning omkring energioptimering, at lave attest i forbindelse med tilstandsrapport og mange flere forskellige ting. Derfor kan vi tilbyde at udføre meget varierede opgaver. Vi har mange opgaver i Lyngby, og derfor kommer vi også gerne, og hjælper dig, hvis du har brug for en hjælpende hånd. Vi tager lige så gerne imod små som store opgaver i Kongens Lyngby.

Vi følger hele tiden med i den teknologiske udvikling, og det elektriker arbejde der ligger bag. Det giver os en mulighed for at servicere vores kunder med el opgaver, der kan være med at til gøre hverdagen lettere og mere sikker.

Læs mere om vores el-eftersyn her.

Hos Macklight spiller kundetype ingen rolle, da vi har erfaring med at løse opgaver for både private, erhverv og offentlige institutioner.

Kvalitetsbevidst elektriker Kongens Lyngby

Med vores grønne miljø politik, og vores vedvarende ønske om at udvikle vores fagkundskaber, gør vi en dyd ud af at give dig den bedste service. Hos Macklight går både service, sikkerhed og kvalitet hånd i hånd, når vi udfører el service og de opgaver, som vi bliver stillet fra vores meget forskellige kundeskare.

Vores kerneværdier bunder i, at vi altid gerne vil yde den bedst mulige service, udfører opgaverne til den bedst mulige kvalitet samt indgå en god dialog med vores kunder, så vi dermed kan sikre et tilfredsstillende resultat.

Ved hjælp af dialog med vores kunder sikrer vi nemlig, at der ingen misforståelser er, og en god dialog og kommunikation bidrager i høj grad til, at kunden får den bedst mulige kvalitets løsning. Vores elektrikere kommer gerne en tur til Kongens Lyngby, og hjælper dig med de el-installationer, som du har brug for at få lavet.

Kontakt os på telefon 20 20 44 55 eller info@macklight.dk

Få et uforpligtende tilbud