Elektriker Herlev

Som en fremdreven virksomhed nær Herlev, holder Macklight sig hele tiden opdateret omkring den teknologiske udvikling, og formår derfor at udføre opgaver, der omhandler el løsninger, som gør hverdagen mere smart og sikker. Vores kunder spænder fra private til erhvervskunder, samt offentlige institutioner. Derfor har vi en ekspertise i at udføre de mange forskellige former for el installationer, som disse kunder efterspørger. Så har du brug for en elektriker i og omkring Herlev til hjælp med en enhver form for el installation, vil vi kunne være behjælpelige med det. Vi har nemlig med vores tre nævnte kundesegmenter stor erfaring, og derfor formår vi at udføre en stor variation af opgaver inden for faget.

Via vores store kundeskare laver vi som sagt mange forskellige opgaver, de kan f.eks. være: Rådgivning omkring energioptimering, service aftaler, døgnvagt service, installation af dørtelefonanlæg og meget mere. Derudover skal man heller ikke forglemme, at vi selvfølgelig også laver almindelige el-installationer.

Læs mere om hvilke typer opgaver, vi tilbyder her.

Kvalitetsbevidst elektriker Herlev

Vores vigtigste opgave hos Macklight består i at yde den bedste service for vores kunder. Når vi skal yde den bedste service, kræver det også at vi får i tæt dialog og samarbejde med kunden. Det sikrer os nemlig, at det afsluttede resultat bliver præcis, som kunden har krævet og ønsket. Desuden prioriterer vi altid kvaliteten i vores arbejde, da det vil resultere i at sikkerhed, service og kvalitet kan få hånd i hånd hos Macklight.

Elektriker til Herlev og omegn

Vi kører gerne ud til opgaver i Herlev, så hvis du har brug for en hjælpende hånd med el installation enten i hjemmet, i erhvervet eller offentlige institutioner, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi kan løse mange forskellige former for el installationer i Herlev, og er altid opdateret i de nye former for løsninger. Så vi vil meget gerne hjælpe dig.

Kontakt os på telefon 20 20 44 55 eller info@macklight.dk

Få et uforpligtende tilbud