info@macklight.dk 70 50 55 55

Udlejning af affugter

Har du brug for hjælp pga. vandskade eller andet, kan vi hjælpe dig med udlejning af en affugter. En vandskade vil altid komme uventet og på alle tidspunkter, og derfor er det hele tiden godt at have muligheden for at leje en affugter. Vi udbyder flere forskellige affugtere, som gerne skal kunne hjælpe dig med at få kontrol over din vandskade. Vores affugtere kan således også hjælpe dig til at affugte til renovering eller nybyggeri, hvor der kræves udtørring af bygningsdele.

En affugter kan bruges til flere forskellige ting, men kort fortalt er den beregnet til at sænke den mængde af luftfugtighed, der kan komme i et rum. Ved hjælp af en affugter har du mulighed for at forhindre fugtskader, og samtidig kan den for tørre vådt inventar, som der måske er i rummet. Det kan være vådt inventar som for eksempel: Møbler, indbo, tæpper og meget mere.

Lej en affugter os Macklight

Når du lejer en affugter hos os, vil vi ved udlejningen af denne også give dig rådgivning omkring, hvordan en affugter som vores fungerer. Det vil hjælpe dig til, at du hurtigst muligt kan få løst dine problemer med fugt. Derudover skal du også huske, at det er vigtigt, at affugteren står centralt i rummet, da det vil give den bedste og hurtigste mulighed for at affugte det, der skal affugtes hurtigst muligt. En affugter virker også bedst, hvis vinduer og døre til rummet, hvor der skal affugtes, er lukket. Hvis rummet ikke er lukket, vil det nemlig gøre, at der kan komme fugtig luft ind, som så vil blande sig med det luft, som der skal tørres.

Affugterens funktion er nemlig at tage det overskydende fugt ud af luften, hvilket kan blive en længere process, hvis der samtidig kommer nyt luft ind i rummet.

Så har du brug for en affugter, kan du leje en hos os. Vi vil meget gerne fortælle dig, hvordan du bruger affugteren på den bedste og mest effektive måde, så du får det bedste ud af at leje en affugter hos Macklight.

Kontakt os på telefon 70 50 55 55 eller info@macklight.dk

Få et uforpligtende tilbud