info@macklight.dk 70 50 55 55

Elektriker i Virum

Macklight er en autoriseret el installatør og elektriker virksomhed, der har vores base i Virum. Herfra udfører vi arbejde for både private og erhvervs kunder, samt offentlige institutioner. Så hvad end du er privat kunde, erhvervs kunde eller en offentlig institution, kan Macklight udfører et væld af varierende opgaver inden for faget til en høj kvalitetsmæssig standard. Eksempler herpå er; installation og vedligeholdelse af dørtelefon anlæg, service aftaler, rådgivning om energioptimering, transient beskyttelse, belysningsanlæg, almindelige elinstallationer og meget mere. Vi tilbyder også at lave det el service arbejde, der kan være i forbindelse med nybyggeri, renovering, vedligeholdelse med mere. Hos os er der ingen opgave, der er for stor eller lille.

Hvad angår den teknologiske udvikling, holder Macklight sig opdateret og kan derfor være behjælpelig med at udføre el installationer der gør hverdagen lidt mere smart, nem og sikker. Derfor er vi hele tiden med på, hvilken former for løsninger der er inden for el installation, og derfor kan vi hele tiden installere på den bedste og mest sikre måde.

Kvalitetsbevidst elektriker Virum

Har du brug for hjælp med el installationer, så er det os, du skal ringe til. Vi giver dig en rigtig god service af kvalitetsmæssig høj standard, ved hjælp af en god dialog med vores kunder. Du vil derfor altid som kunde hos Macklight opleve et tæt samarbejde, som vil sikre en tilfredshed ved det endelige resultat.
Hos Macklight gør vi en dyd ud af at efterlade arbejdsområdet så rent og nydeligt, som da vi ankom og skulle arbejdet strække sig over flere dage, sørger vi for at rydde op efter os, før vi går hjem. Det gavner jer, men det gavner også os, når vi skal møde dagen efter.

Kontakt os på telefon 70 50 55 55 eller info@macklight.dk

Få et uforpligtende tilbud