info@macklight.dk 70 50 55 55

Elektriker Søborg

Macklight tilbyder el-service udført af en professionel elektriker Søborg. Hos os udfører vi varierende el opgaver til disse kunder i form af for eksempel: installering af tyverialarmer, døgnvagtservice, serviceaftaler, el-tjek i forbindelse med overdragelse ved salg, installering af automatisk lys og meget meget mere. Hos os er der ingen opgave for stor eller for lille. Gvad end det drejer sig om vedligeholdelse eller nybyggeri, vil opgaven altid blive udført i den høje kvalitet vi er kendt for.

Vi er vant til at tage mange forskellige former for opgaver til os i vores arbejde. Vi varetager både el-installationer for private og erhvervskunder samt offentlige institutioner. Derfor er vores serviceydelser alt inden for el arbejde. Vores kompetencer og ekspertise er stor, hvad der angår udførelsen af opgaver for de tre typer af kunder.

Læs mere om vores el-service til boligforeninger.

Kvalitetsbevidst elektriker Søborg

Macklight er en autoriseret elinstallatør virksomhed nær Søborg. Macklight’s kerneværdier er, at levere vores kunder den bedste service, kvalitet og et godt samarbejde med tæt og god dialog. Det gør vi ved, at vores udførelse af opgaver altid har en kvalitetsmæssig høj standard, og vi sætter stor pris at yde den bedste service til vores kunder. Når vi sætter pris på en god dialog, betyder det også, at vi hele tiden tager kunden med på hold, så denne hele tiden kan komme med de indvendinger, som kunden har. Det gør også, at til slut vil kunden være tilfreds med resultatet. Dette skyldes den gode dialog, så vi udgår så mange misforståelser som overhovedet muligt.

Kontakt os

Vores kvalitetsmæssige høje standard i vores arbejde er absolut en top prioritet hos Macklight, hvilket også afspejler det medlemskab, som vi har hos Tekniq.

Kontakt os hvis du har brug for en elektriker i Søborg, på telefon 70 50 55 55 eller info@macklight.dk.

Få et uforpligtende tilbud