info@macklight.dk 70 50 55 55

Elektriker Nærum

Vi er et elektriker firma der befinder sig tæt på Nærum, og kommer gerne ud til dig, hvis du har brug for hjælp med el-installationer. Vi sender en autoriseret el-installatør, der udfører el arbejdet. Vores ydelser henvender sig både til private kunder, erhvervs kunder og offentlige institutioner. Hvad end det drejer sig om almindelige el-installationer, vedligeholdelse af en ejendoms fællesinstallationer, tavler, dørtelefoner, eller el tjek i forbindelse med overdragelse ved salg, udfører Macklight opgaven. Som virksomhed følger de med i den teknologiske udvikling, og har derfor ekspertise i at udføre de el installationer der gør hverdagen, sjovere, lettere og mere sikker.

Vi tilbyder også at udføre forskellige former for el installationer ved vedligeholdelser, eller noget nyt der skal bygges. Det kan for eksempel være vedligeholdelse, nybygning, tilbygning, carporte, total entreprise, sommerhuse og så videre. Der er ingen opgave, der er for stor eller lille. Hvis du har brug for en at få løst en opgave, tilbyder Macklight et uforpligtende tilbud efter at have set på opgaven.

Din lokale elektriker i Nærum

Macklight er en virksomhed med en grøn miljø politik, der levere den bedste kvalitetsmæssige standard i udførelsen af deres arbejde, med den bedste service. Vi er altid på forkant med det nyeste inden for den teknologiske udvikling hvorfor vi er i stand til at udføre el installationer, der er med til at gøre hverdagen nemmere og mere sikker.

Vores kerneværdier er at indgå et godt samarbejde, en god dialog og kommunikation med vores kunder. Det sikrer deres tilfredshed, og at slutresultatet bliver tilfredsstillende. Derudover prioriterer vi kvaliteten i det arbejde vi udfører højt, samtidig med at det kan give os mulighed for at levere den bedste service. Som en afspejling af vores ekspertise, samt den sikkerhed og tryghed vi gerne vil stille vores kunder, er vi også medlem af Tekniq og deres garantiordning.

Har du brug for en elektriker i Nærum så kontakt os på telefon 70 50 55 55 eller info@macklight.dk.

Få et uforpligtende tilbud