info@macklight.dk 70 50 55 55

Elektriker Holte

Macklight tilbyder at løse elektriker opgaver og service for erhverv, private samt offentlige institutioner i Holte. Vores kompetencer inden for faget er stor, og vi formår at løse de typer af opgaver, som vores overstående kunder typisk efterspørger. Vores ekspertise favner en bred vifte af opgaver inden for faget, for eksempel: El tjek i forbindelse med overdragelse ved salg, attest som vedlæg til tilstandsrapport, installering af tyverialarmer, transientbeskyttelse, dørtelefonanlæg og meget mere.

Vi har et vedvarende ønske om at holde os opdateret omkring udviklingen af de teknologiske løsninger, der udbydes. De vil nemlig kunne gøre hverdagen i hjemmet både nemmere og sjovere, og Macklight formår også at udføre de el installationer, der ligger her bag. Hos os er der ingen opgave, der er for stor eller for lille.

Din lokale elektriker i Holte

Macklights kerneværdier omhandler at yde den bedste service for vores kunder. Det gør vi ved at indgå i en god dialog med dem for at styrke og tilfredsstille det samarbejde, som der er mellem os, som elektriker, og kunden. Det gør nemlig også, at vi til sidst kan ende ud i et tilfredsstillende slutresultat – både for os i Macklights men også for vores kunder. Vi lægger vægt på, at vi aldrig vil gå på kompromis med kvaliteten af arbejdet. Det resulterer også i, at vores nøgleord os Macklight: Sikkerhed, service og kvalitet går hånd i hånd.

Vores miljø politik er grøn, hvilket kræver at vi hele tiden holder os opdateret. Ikke kun i teknologien som el installatør, men også hvordan vi kan lave vores løsninger på den mest miljørigtige måder. Derfor kan Macklights på mange måde være noget for dig, som gerne vil have en god kvalitet på en grøn miljømæssig måde. Hvis du bor i Holte og har brug for hjælpe af en elektriker, så vil vi gerne køre ud til dig.

Kontakt os på telefon 70 50 55 55 eller info@macklight.dk.

Få et uforpligtende tilbud