info@macklight.dk 70 50 55 55

Elektriker Gentofte

Hos Maclight dækker vi dine elektriker arbejdsopgaver i Gentofte. Vi følger med i udviklingen, hvad der angår installering af teknologiske løsninger i hjemmet, på kontoret eller i fabrikshallen. Det gør derfor også, at vores kunder kan få den bedst mulige løsning, da vi hele tiden er opdateret på, hvad den nye teknologi præcis indebærer, og derfor også vil give vores kunder den bedst mulige løsning til deres el installationer.

Vi arbejder både for private, erhverv og offentlige institutioner, og har derfor ekspertise i at udføre de opgaver, som de tre typer af kunder typisk efterspørger. Så derfor kan vi klare lidt mere end almindelige elektriker opgaver, da vi også installerer porttelefoner og dørtelefoner, laver eltjek mm. Der kan f.eks. også nævnet rådgivning omkring energioptimering, automatisk lys, service aftaler. Med andre ord kan vi klare præcis den opgave, som du står og skal have løst.

Din elektriker i Gentofte

Macklight er en autoriseret elinstallatør, der kører ud til kunder i eller omkring Gentofte. Vi sætter stor ære i altid at være at prioritere kvaliteten af vores arbejde. Vores kerneværdier omhandler udførelsen af opgaver til en kvalitetsmæssig høj standard. Vi vil altid gerne yde den bedste service og indgå i en god dialog og tæt samarbejde med vores kunder. Det går os til at udføre vores opgaver med et tilfredsstillende resultat, og via en god dialog og kommunikation undgår vi også de misforståelser, der kan hænde at være. Derfor går både service, sikkerhed og kvalitet hånd i hånd, når Macklight udfører el service og de mange forskellige opgaver, som vi bliver stillet.

Vi vil være din lokale elektriker!

Kontakt os på telefon 70 50 55 55 eller info@macklight.dk

Få et uforpligtende tilbud