info@macklight.dk 70 50 55 55

Elektriker Charlottenlund

Macklight er en autoriseret installatør og elektriker virksomhed med et klientel, der favner både private, erhverv og offentlige institutioner. Vores kompetencer inden for faget er stor, og vi formår at løse de typer af opgaver, ovenstående kunder typisk efterspørger. Vi er ofte på opgave i Charlottenlund, og derfor kender vi området godt, og kan uden problemer komme til din bopæl og hjælpe dig med dine installationer. Vi har mange års erfaring inden for elektriker branchen, og kan klare store som små opgaver. Med vores kompetencer og ekspertise kan vi udføre alle typer af el arbejde lige fra el installationer, til installering af transient beskyttelse, opsætning af dørtelefonanlæg, belysning af trapper og belysning af gård, døgnvagt service og meget mere. Med et mål om at udvikle vores viden og ekspertise på området og hele tiden være ”up to date”, evner vi at installere nogle af de nyeste teknologiske løsninger på markedet, det gør hverdagen og livet nemmere – lige fra opsætning af trådløst netværk til automatisk lystændring.

Din lokale elektriker i Charlottenlund

Hos Macklight har vi en grøn politik og kerneværdier der omhandler at give vores kunder den bedste service og at indgå i en god dialog for at få den bedst mulige kommunikation med kunden, for det ved vi af erfaring, vil ende ud med et kvalitetsmæssigt godt resultat – hver gang. Hvis man indgår et samarbejde med Macklight, vil man opleve kvalitet og service. Vores kerneværdier handler om at yde vores kunder den bedste service, samt indgå i en god dialog med dem. Derudover prioritere vi kvaliteten i vores arbejde højt. Det gør vi for at sikre vores kunders tilfredshed.

Så derfor skal du ikke tøve med at kontakte os, hvis du har behov for en elektriker eller el installatør i eller omkring Charlottenlund. Vi vil være din lokale elektriker!

Kontakt os på telefon 70 50 55 55 eller info@macklight.dk

Få et uforpligtende tilbud