info@macklight.dk 70 50 55 55

Elektriker Bagsværd

Som professionel installatør virksomhed har vi stor erfaring med en bred vifte af opgaver inden for el branchen. En del af vores opgaver ligger i Bagsværd, og vi kan derfor altid kontaktes vedrørende opgaver beliggende der. Hos Macklight yder vi alle former for el arbejde til private kunder såvel som erhvervs kunder og offentlige institutioner. Hvad end el arbejdet drejer sig om, vil Macklight formå at løse opgaven til stor tilfredshed. Vores ekspertise indenfor faget favner bredt, og vi formår at lave opgaver så som installering af tyverialarmer, varmegenvinding, ventilation, tele-data installationer, tavler, automatisk lys, almindelige el installationer samt meget mere. Derudover holder vi os opdateret på den teknologiske udvikling, hvorfor vi formår at installere de nyeste teknologiske løsninger, der gør livet både nemmere, sjovere og mere sikkert.

Vi har altid kunden i fokus, og derfor er kommunikation vigtigt for os, da det er med til at mindske den risiko, der kan være for misforståelser. Derudover gavner det også afdækning af eventuelt andre problemstillinger med installationer i boligen, som der skal tages hånd om.

Din lokale elektriker i Bagsværd

Macklight er en el installatør virksomhed med en grøn miljø politik. Vi sætter deres kunders tilfredshed i første række, hvorfor vi altid indgår i tæt samarbejde og dialog med vores kunder, både før og under udførelsen af opgaven. Via dialog og samarbejde med vores kunder vil Macklight sikre det mest tilfredsstillende resultat. Vi lægger stor vægt på den kvalitetsmæssige høje standard i vores arbejde, og at vi kan yde den bedste service for vores kunder. Det afspejles også i vores medlemskab af Tekniq og vores garantiordning, som fungerer som en sikkerhed for som kunder. Så har du brug for en elektriker i Bagsværd, er Machlight noget for dig

Få et uforpligtende tilbud